home
business english
over docent
beoordeling
beoordeling 2
english exercise
kosten
contact

Engels is een wereldtaal en dat merkt u. De Engelse taal is ook belangrijk in uw werk. U wilt met uw Engels graag goed voor de dag komen. U bent op zoek naar handige zinnen en uitdrukkingen die u kunt gebruiken om succesvol te communiceren in een zakelijke omgeving. U heeft de Engelse les ook nodig als het gaat om telefoneren, zakelijke engels gesprekken voeren, bezoek ontvangen en een aantal basisvaardigheden in schrijfvaardigheid. In deze engels training verbetert u uw zakelijk Engels op zeer effectieve wijze. U leert de taal snel en efficiënt. U zult met meer vertrouwen Engels spreken in een zakelijke omgeving.​

An intensive business English course is available. Call for more information

 

Business English, zakelijke Engels-Event Experts Project Managers
(Account Manager), (Sales Manager), (Supervisor Account Support & Tender Management), (MIS Consolidation Assistant) (International Account Manager)

 

Fara is the best teacher I have ever had.​

Second comment:

Michle Pesek

Director of Frenn Trading Bv

World Trade Center Amsterdam

 

 

 

 

From XPOL B.V English group

zakelijke Engels, Engels voor bedrijven

Cursus schrijven in het Engels

Cursus zakelijk schrijven in het Engels: tijdens de opleiding leert u om zakelijke brieven en e-mails op te stellen, waarbij de nodige aandacht wordt besteed aan:

  • de opbouw van een zakelijke brief,

  • de inhoud (doelgericht schrijven) en

  • de algemene schrijfvaardigheid.

Verder krijgt u een overzicht van veel voorkomende spellingproblemen en foute zinsconstructies. Tijdens de cursus leert u de delen van een zakelijke brief te onderscheiden en leert u om uw communicatie aan te passen aan de doelgroep.

Apple Group